Странице

четвртак, 8. март 2012.

EROZIJA POEZIJE







































Inspirisano lažnim moralistima, pijačarima, polupismenim pesnicima i svim junacima koji hvataju sigurnu sredinu.
Marija

4 коментара:

  1. slušaj, inspiracija ti je prejaka :) dobro si se izborila

    ... a pesma je lako mogla poneti naslov "erotika poetike" :) sudeći po veštinama glavnih junaka

    Sada bez šale. Nekoliko poslednjih pesma koje si napisala bez ikakve dileme izaizvaju pažnju i divljenje. Uspela si da oformiš svoj izraz koji je sveden ali sadržajan, dovitljiv, nadahnut a istovremeno i pristupačan. Vrlo lako se prepozna čvrsta ideja koja tumbajući kroz strofe oblikuje originalne i dopadljive stihove.

    ОдговориИзбриши
  2. U pravu si za naslov, bio bi bolji od 'erozije'
    Mada, sustina je ista, inspiracija je bila ne prejaka, nego je udarala direktno u glavu, junaci su toliko zivi i jasni, da skretanja nije moglo biti.
    Ne smatram ovo poezijom, bar ne onakvom kakvu ja pisem i citam srcem, ovo bi se pre moglo nazvati 'hronika aktuelnih desavanja i osvrt na iste' :)
    Hvala puno.

    ОдговориИзбриши
  3. Možda nisam utisnuo komentar na pravoj stranici, slažem se da imaš boljih pesama ali svejedno govorio sam o tvom stilu pisanja i tu ne bih ništa korigovao :)

    ОдговориИзбриши
  4. Znam, razumela sam te.
    Osim ove 'inspirisane', ostale pesme koje pisem u poslednje vreme, jesu drugacije, sazetije, a nadam se ipak dovoljno lepe za citanje. Vazno je da naidju na razumevanje onih kojima su i date na citanje, da pronadju put do vas kojima otvorim srce.

    ОдговориИзбриши